Vandteknik

VVS til køkken og badeværelse

Vandteknik er et begreb, der omfatter mange VVS-installationer. Fælles for dem alle er, at de bruges til at håndtere, transportere, behandle eller levere vand til forskellige formål. Det drejer sig om alt fra vandforsyning og afløbssystemer til vandbehandling og vandgenanvendelse. Det er en af de ældste former for teknologi, som i nutiden Danmark er fast inventar i alle byggerier – herunder private hjem og erhverv.

Hos Bach VVS ApS arbejder vi dagligt med vandteknik i form af brusesystemer til badeværelser og vandhanearmaturer (såsom Quooker) til køkkener. Vi tilser også vandbeholdere, cirkulationspumper eller øvrig vandteknik i forbindelse med service, reparation eller installation. Læs mere om vores ydelser herunder.

Armatur til håndvasken

Vandhanearmaturer kommer i mange former og størrelser - både til køkken og badeværelse. Derfor er Bach VVS ApS leverandør af flere forskellige armaturer, blandt andet fra Grohe, Gustavsberg, Quooker og øvrige producenter. Uanset hvilke ønsker du måtte have til dit armatur, så står vi for bestilling, montering og installering. Vi klarer det hele.

Bad og brusesystemer

Brusesystemer består oftest af et-til-to bruserhoveder, vandrør og et termostatbatteri. Særligt kombinationen af håndbruser og rainshower er en populær løsning i moderne boliger.

Søger du et bestemt brusesæt, kan du kontakte os og få en komplet pris inkl. montering.

Pakning (afløb)

Forsyningen af brugsvand til og fra din vandhane er essentiel. Oftest opstår der problemer med rør, pakninger og afløb, som tilstoppes eller forkalkes gennem tiden.

Vi yder servicetjek og reparation af alle forbindelser mellem vandforsyning og afløb, så dine VVS-installationer forbliver vandtætte.

Udfyld formular, få dit tilbud

Få en vandtæt VVS-løsning

Er uheldet ude, løser Bach VVS ApS også rør- og forsikringsskade – særligt i forbindelse med utætheder. Vi sikrer både VVS-installationer og vandteknik, så du trygt kan bruge alle vandinstallationer. Udfyld kontaktformularen og modtag dit tilbud. 

Bemærk: I forbindelse med service er der behov for, at vores VVS’er kan lukke for ejendommens vandettilslutning via stopventilerne. Vi sørger for, at alle vandteknik er fuldt funktionelt før vi forlader matriklen.

Få kvalitetssikker VVS-service

Kontakt os direkte til os via telefon eller email, og så kvitterer vi med et uforpligtende tilbud på VVS-opgaven. Du får dit tilbud inden for 48 timer.

Denne hjemmeside bruger kun cookies for at optimere din brugeroplevelse. Cookies bruges ikke ifm. markedsføring.