Forsikringsskade

Står du med en forsikrings- eller rørskader?

Forsikrings- og rørskader er begge former for skader, som påvirker driften af bygningers VVS og fastmonterede anlæg. Rørskader kan resultere i vand- eller gaslækage, som kan medføre yderligere skade. 

Forsikringsskader kan omfatte skader forårsaget af brand, hærværk, naturkatastrofer, tyveri eller andre årsager. Det er vigtigt at have en ejendomsforsikring, der dækker disse skader, da du kan risikere store økonomiske tab, hvis uheldet er ude. Forsikringsselskabet vil normalt betale for reparationer, og i nogle tilfælde kan de også dække tabt værdi.

Hos Bach VVS ApS er vi gearet til at håndtere forsikringsopgaver og skader, som kræver reparation eller udskiftning af dine VVS-installationer. Vi rykker hurtigt ud for at tilse og mindske skaden, mens vi også kan foretager de nødvendige ændringer på anlæg.

Vi samarbejde med flere forskellige forsikringsselskaber, hvilket gør at du som kunde nemt og trygt kan overlade opgaven til os. Kontakt os direkte i dag og lad os tilse din skade.

Akut skade

Er du udsat for akut opstået skade? I så fald er det vigtigt at du reagere i tide, for mindske skadens omfang. Du kan med fordel reagere ved lukke for vandet og evt. også for varmen i ejendommen. Så er du sikret indtil skaden kan spores og udbedres.

Kontakt os og lad os guide dig telefonisk. Er der behov for akut service, sendes vores VVS'er ud for at tilse skaden omgående.

Utætte rør

Utætte rør kan opstå som følge af slitage eller korrosion. De kan også opstå, hvis rørene er blevet udsat for høje temperaturer eller kemikalier. Dette kan medføre, at lejringen omkring rørene bliver svage og begynder at lække.

Utætte rør kan medføre store skader, der kan koste dyrt at reparere. Uanset om du har en stor eller lille rørlejringsopgave, skal du sørge for at få det løst hurtigst muligt.

Forsikringsselskaber

Vi samarbejder med flere forskellige forsikringsselskaber, for at gøre det lettere for dig som kunde at få udbedret skaden.

Vi forholder os til din specifikke forsikringsramme og sørger for, at dine VVS-installationer, rør og forbindelser udbedres, så ejendommen bliver driftsikker igen. Samtidigt kvalitetssikres din VVS-løsning på lovpligtig og sikker vis gennem vores VFUL-autorisation.

Udfyld formular, få dit tilbud

VVS-service til forsikringssager

VVS-service til forsikringssager kan omfatte mange forskellige typer af arbejde. Det kan omfatte detektion, udbedring og udskiftning af rør, ledninger, faldstammer, afløb, varmeinstallationer, vandhaner, kloaksystemer mv. 

Ved afsluttet skadeservice udarbejder Bach VVS ApS også en detaljeret rapport om skaderne, der typisk indleveres til forsikringsselskabet. Det afhænger af sagens omfang. 

Har du behov for kvalitetssikker service? Kontakt os hos Bach VVS ApS og lad os håndtere din opgave, nemt og sikkert.

Få kvalitetssikker VVS-service

Kontakt os direkte til os via telefon eller email, og så kvitterer vi med et uforpligtende tilbud på VVS-opgaven. Du får dit tilbud inden for 48 timer.

Denne hjemmeside bruger kun cookies for at optimere din brugeroplevelse. Cookies bruges ikke ifm. markedsføring.