Varmeteknik

Vi leverer alt i varmeteknik

For at du sikre dig et resultat, der virker optimalt, er det essentielt at lade erfarne fagfolk udføre opgaven, når varmeinstallationer skal håndteres.

Vi tager os overordnet set af de opgaver i dit hjem, som indbefatter varme. Har du på fornemmelsen, at der er problemer med dine rør, din radiator eller gulvvarme, kan det være en god idé at søge hjælp hos os.

Lad os servicetjekke dine ventiler og få optimeret dit varmeforbrug.

Vi udskifter radiatorer, ventiler, termostater og rørsystemer. Vi sørger for udluftning samt korrekt indregulering. Udskiftning af ældre radiatorventiler kan være en god investering, som er tilbagebetalt i løbet af få år.

Radiator

De fleste oplever problemer med, at deres radiator ikke virker, når fyrings-sæsonen så småt begynder at nærme sig. Har du en radiator, der ikke giver varme, kan det skyldes luft, eller at pakdåsen inde i radiatorventilen har sat sig fast. For at løse problemet kan man forsøge at ”motionere” pakdåsen, så den måske løsner sig. Hvis det er et gentagende problem, skal ventilen måske skiftes.

Gulvvarme

Gulvvarme er en gængs opvarmnings-form på f.eks badeværelser, da de opvarmer de ellers kolde fliser. Gulvvarmen hæver komforten både optisk og praktisk. Det er derfor ikke uden grund, at gulvvarmen efterhånden er blevet er meget populært varmesystem i private boliger.

Med gulvvarme får du en god jævn varme, stor komfort og et behageligt indeklima.

Varmtvandsveksler

30 % af dit fjernvarmeforbrug går til at producere varmt vand. Derfor er det meget vigtigt, at den virker korrekt.

Vi anbefaler Akva Lux II, som er en fuldisoleret gennemstrømningsvandvarmer med høj ydeevne, der lever op til fremtidens energikrav, når det gælder lavt energiforbrug og meget lavt tomgangsforbrug.

Udfyld formular, få dit tilbud

Få varmeteknik og service

Vi specialiserer os blandt andet i reparation af varmeanlæg, fjernvarmeinstallation og håndteringen af andre energirelaterede opgaver. Trænger din radiator til en udskiftning, er der også hjælp at hente hos os. 

Er du i tvivl om, hvorfor ét af dine energiapparater ikke opfører sig, som det skal, er det bare om at spørge. Vi har adskillige års erfaring. Vores brede udvalg af varmeydelser omfatter med overvejende sandsynlighed også de opgaver, som du skal have løst.

Få kvalitetssikker VVS-service

Kontakt os direkte til os via telefon eller email, og så kvitterer vi med et uforpligtende tilbud på VVS-opgaven. Du får dit tilbud inden for 48 timer.

Denne hjemmeside bruger kun cookies for at optimere din brugeroplevelse. Cookies bruges ikke ifm. markedsføring.