Renovering

Bach VVS som din VVS-partner

Bach VVS ApS tager styringen af dit VVS-projekt – også ifm. renovering, tilbygning eller nybyggeri. Skal du have nyt køkken eller badeværelse, står vi meget gerne for VVS-arbejdet i samarbejde med de øvrige håndværkere og fagfolk, som opgaver forudsætter. Vi leverer alle vand- og varmeinstallationer samt sanitet til dit projekt.

For at sikre levering til tiden, og med den rigtige kvalitet, tager vi som udgangspunkt del i planlægningen så tidligt som muligt. Sådan sikrer vi aftalerammen og det gode resultat. Læs mere om vores tilgang til VVS-faget, eller kontakt os og fortæl hvad vi kan gøre som din VVS-partner.

Nyt køkken

Drømmer du om nyt køkken? Lad os hjælpe dig med at komme i mål med projektet. Som din VVS-partner hjælper Bach VVS ApS med montering af alt i vand- og varmeteknik til ejendommens styrrende VVS-enheder.

Få også VVS til det moderne samtalekøkken, hvor en fritstående køkkenø, afløb med fald og gulvvarme indtænkes. Vi klarer det hele.

Nyt badeværelse

Renoveringsopgaver i forbindelse med toilet og badeværelse er populært, særligt i ældre ejendomme som moderniseres.

Renovering af vådrum kræver ofte en VVS'er og murer for at sikre, at fugt/vand afledes korrekt. Foruden at levere og installerer armaturer, brusesystemer og øvrig VVS-teknik hjælper vi også med at sikre de overordnede rammer.

Vand- og varmeteknik

Uanset hvilket renoveringsprojekt, du står overfor, kræver det en autoriseret VVS-installatør at tilslutte og ændre på ejendommens VVS-installationer. Står du f.eks. med en tilbygning, hvor der udvides med vandbaseret gulvvarme, påkræves autorisation for at tilslutte vand- og varmeteknikken. Heldigvis har vi VFUL-autorisation til at kvalitetsikre enhver VVS-opgave for dig.

Udfyld formular, få dit tilbud

VVS-installation til alle formål​

Renovering kan involvere udskiftning af ejendommens eksisterende VVS-installationer og -systemer, herunder kloakledninger, vandforsyning, opvarmning eller ventilation. Det er ofte nødvendigt at istandsætte gamle eller slidte dele af VVS-installationer for at forbedre effektiviten og funktionaliteten. 

Som erfarne VVS-entreprenører varetager vi montering og installering af alle VVS-elementer i dit projekt. Er der behov for øvrige entreprenører, såsom maler, murer eller elektriker, trækker vi gerne på vores lokale netværk.

Få kvalitetssikker VVS-service

Kontakt os direkte til os via telefon eller email, og så kvitterer vi med et uforpligtende tilbud på VVS-opgaven. Du får dit tilbud inden for 48 timer.

Denne hjemmeside bruger kun cookies for at optimere din brugeroplevelse. Cookies bruges ikke ifm. markedsføring.