Bach VVS ApS – din lokale installatør

VVS Hasselager

Hos Bach VVS ApS leverer vi professionel VVS-service i Hasselager samt de lokale områder i Aarhus Kommune og Østjylland. Vores forpligtelse til en pålidelig, effektiv og kvalitetssikret service har gjort os til det foretrukne valg for mange kunder i regionen. 

Læs mere om hvad vi kan gøre for dig, som er kunde i Hasselager.

bach vvs aarhus - håndværker installatør

Hvilke services tilbyder vi?

Vandteknik

Vandteknik henviser til de VVS-installationer, som både leverer og opbevarer rent brugsvand samt de tætte forbindelser mellem hver enhed.

Varmeteknik

Varmeteknik udgør de enheder og forbindelser, som opretholder dit termiske indeklima. Vi tilser bl.a. fjernvarmeanlæg, radiatorer og varmepumper.

Sanitetsteknik

Sanitetsteknik er essentielle elementer, såsom toilet, tanke og beholdere, som sikrer hygiejniske forhold og afledning af septisk vand.

Nyt badeværelse

Badeværelset består af mange VVS-tekniske installationer. Vores håndværkere leverer både store og små løsninger efter dit ønske.

Quooker

Quooker er det smarte valg til dit moderne hjem. Bach VVS ApS er fast leverandør af Quooker-produkter i hele Østjylland.

Energioptimering

Energioptimering har fokus på forbrug, effekt og besparelse. Ved at øge effektiviteten af VVS-installationer skånes både økonomi og klima.

Renovering

Renovering, istandsættelse og nybyggeri er vores speciale. Bach VVS ApS er din VVS-entreprenør ifm. badeværelse, teknikrum og meget mere.

Skadeservice

Skadeservice dækker både akutte VVS, vandskader og forsikringsopgaver. Vi samarbejder bl.a. med adskillige forsikringsselskaber.

Hvordan kan vi hjælpe?

Kontakt os nu og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig. Husk at vi tilbyder aut. VVS-service i hele Østjylland.

Vores geografiske område

Lokalt forankret VVS i Hasselager

Bach VVS er stolt af at være en lokal VVS-virksomhed og aktør i Hasselager, hvor virksomhed har adresse på Teglbækvej 8, 8361. Vores placering er praktisk og fordelagtig, da den tillader vores montører, hurtigt og effektivt, at betjene den lokale kundekreds i hele Aarhus og Østjylland. 

Med sin nærhed til motorvejsforbindelsen, forstaden og storbyen giver Hasselager os unik mulighed for at forstå og betjene vores kunders varierede behov. Det gør os i stand til at være en aktiv del af de lokalsamfund, som vi dagligt besøger og forsyner med VVS. Vores mest tilsete områder er:

Vores kunder og omfang

Autoriseret VVS-service for privat- og erhvervskunder

Hos Bach VVS mener vi, at kvalitetssikret service handler om mere end bare tekniske færdigheder – det handler om tillid. 

Vores autoriserede VVS-installatører er dedikerede til at levere sublim service til både private og erhvervskunder i 8361 Hasselager. Uanset om det er en mindre reparation i hjemmet, et større VVS-entreprise til erhverv eller midt imellem, så kan du som kunde stole trygt på vores fagmænds professionalisme og dedikation til kvalitetsrig VVS.

Vores lokale service

Komplet VVS-installation og service i Hasselager

Med et uforpligtende VVS-tilbud fra Bach VVS får du overblik over vores servicelevering og pris. Vi tilser alle opgave og tilpasser os Hasselagers lokale indbyggere og virksomheders behov. Det er en ekstra fordel af vælge en lokal VVS’er, da vi ofte kan:

  1. Spare dig for øvrig ventetid.
  2. Mindske VVS’erens arbejdstid.
  3. Give dig en bedre tilbudspris.

Husk at vores VVS-tilbud gratis at modtage – det koster kun din tid og evt. en venlig snak med vores fagmand.

Bach VVS tilbyder alt fra komplet installation og reparation af sanitetsteknik til vedligeholdelse af varmesystemer. Derudover er vi også specialister i energioptimering og kan hjælpe dig med at reducere dine energiudgifter og bidrage til en mere miljøvenlig drift. Ingen opgave for lille eller for stor – vi er altid klar til at yde service i Hasselager.

Udfyld formular, få dit tilbud

Find din service

Søger du en bestemt VVS-service? Læs mere om vores mest populære ydelser herunder, se alle services eller kontakt os direkte.

Denne hjemmeside bruger kun cookies for at optimere din brugeroplevelse. Cookies bruges ikke ifm. markedsføring.