Quooker

Vandhanen der kan det hele

Bach VVS ApS er godkendt som leverandør af Quooker – det innovative vandhane-system, der gør det muligt at få koldt vand, kogende vand eller vand med brus ud af samme hane – på ét øjeblik. 

Systemet er designet til at give dig det bedste af begge verdener – hurtig adgang til kogende vand, når du har brug for det, samt koldt og varmt brugsvand på almindelig vis. Systemet er enkelt og let at betjene, så du kan få adgang til kogende vand på få sekunder.

Quooker har også en energibesparende funktion, så du kan reducere dit energiforbrug og spare penge. Quooker-systemet kommer også med forskellige tilbehør, der gør hverdagsbrug endnu nemmere.

Har du et ønske om, at gøre køkkenet moderne og praktisk? Så står Bach VVS ApS klar til at levere og montere dit Quooker-produkt. Læs mere om fordelene herunder.

bach vvs aarhus - quooker sort køkken

Stilren design anno ​2024

Æstetik og praktik mødes i Quookers design. Vandhanen betjenes med et pindgreb, som blander varmt og koldt vand via et blandingsbatteri på traditionel vis.

Endnu et betjeningsgreb findes på armaturets base, og herfra styres hanens koge-funktion. Quookers beholder har 3-7 liters vandkapacitet.

bach vvs aarhus - quooker bronze kogende vand

Vandtemperatur fra 5 til 100 °C

Quookers innovative system gør det muligt at tappe koldt eller kogende vand fra samme vandhane.

Quooker-hanen giver dig almindelig brugsvand på traditionel vis, mens armaturets koge-funktion leverer kogende og sterilt vand på få sekunder. Det bliver ikke lettere.

bach vvs aarhus - quooker sort brus glas

CUBE køleenhed med CO2-flaske

Ønsker du også brusvand på hane, så kan Quooker udvides med en CUBE køleenhed. Enheden er forbundet med en CO2-flaske, der giver kulsyre til dit drikkevand.

Systemet virker parallelt med øvrig vandtilførsel. Dvs, at du kan kombinere alle fordelen med Quookers i én samlet løsning.

Fra koldt til kogende
til brus - på ét øjeblik

Quooker gør hverdagslivet praktisk og 
overskueligt, så du har alt-i-en hane

Udfyld formular, få dit tilbud

Bestil din Quooker i dag

Som leverandør af Quooker-produkter leverer vi komplet service, montering og installation af din alt-i-en vandhane. Det inkluderer bestilling af dit udvalgte armatur, levering af beholdere og enheder samt tilslutning i dit køkken.

Udfyld formularen og få et komplet tilbud på din Quooker. Ved spørgsmål til din bestilling bedes du kontakte os direkte.

Få kvalitetssikker VVS-service

Kontakt os direkte til os via telefon eller email, og så kvitterer vi med et uforpligtende tilbud på VVS-opgaven. Du får dit tilbud inden for 48 timer.

Denne hjemmeside bruger kun cookies for at optimere din brugeroplevelse. Cookies bruges ikke ifm. markedsføring.