Lokalområde

Østjyllands lokale VVS-serivce

Bach VVS ApS leverer lokal service i Østjylland. Se områderne herunder.

Postnummer 8000

Aarhus

Siden firmaet opstart i 2006 har Bach VVS ApS ydet VVS-service til de lokale i Aarhus Kommune. Vi har mange års erfaring med at løse store og små VVS-opgaver for alle typer kunder – både private, erhverv og offentlige.

I dag er ingen opgave hverken for stor eller for lille for os. Vores VVS’ere og VVS-installatører samarbejder til dagligt for at levere godt, vind- og vandtæt håndværk for vores kunder. Vi har bl.a. leveret VVS-installationer og -service til Aarhus Universitet, VUC Aarhus, motionscentre, restauranter og caféer i byens centrum.

Postnummer 8361

Hasselager

Vi har kontor og lager i Hasselager, sydvest for Aarhus centrum. Det gør 8361 Hasselager til vores næreste serviceområde, hvor vi hurtigt og effektivt kan rykker ud til de lokale kunde. Søger du service i området, er ofte mulighed for, at vi kan løse din VVS-opgave før normaltid.

Postnummer 8310

Tranbjerg J

Tranbjerg er ikke en fremmed bydel for os. Her tilser vi ofte kunder, når vores servicefolk kører deres rute til og fra Aarhus Centrum. Vi leverer særligt VVS-service til erhvervskunde og private, som oftest har konkrete installationsopgaver, som kræver autorisation.

Postnummer 8260

Viby J

Bach VVS ApS er også din autoriserede VVS-service i Viby J. Vi leverer alle former for VVS-arbejde i og omkring det ydre Aarhus, hvor vi i stor stil besøger private boligejere mellem Kongsvang og Viby St.

Få kvalitetssikker VVS-service

Send din forespørgsel direkte til os via kontaktformular, og så kvitterer vi med et uforpligtende tilbud på VVS-opgaven. Vi giver dig svar inden for 48 timer.

Denne hjemmeside bruger kun cookies for at optimere din brugeroplevelse. Cookies bruges ikke ifm. markedsføring.