Service

Vores tilgang til VVS-faget

Hos Bach VVS ApS kan du forvente professionelt overblik og overskud, når vi behandler din VVS-opgave. Vi varetager opgaven som anvist herunder.

01.
Dialog med kunden

Vi tager snakken og afdækker omfanget af din VVS-opgave.

02.
Tilbud og aftale

Du modtager pris- og aftaleramme for vores serviceløsning.

03.
Levering af service

Vores VVS'ere og/eller installatører leverer alt i teknik og service.

04.
Kvalitetssikering (KLS)

Via vores kvalitetsledelsessystem sikres opgaven fra ende til anden.

Vores services

Hos Bach VVS ApS dækker vi alle dele af VVS-faget. Vi leverer komplette løsninger, der vægter både klassisk og moderne tiltag, som lever op til nutidens krav og standard.
Vandteknik

Vandteknik henviser til de VVS-installationer, som både leverer og opbevarer rent brugsvand samt de tætte forbindelser mellem hver enhed.

Varmeteknik

Varmeteknik udgør de enheder og forbindelser, som opretholder dit termiske indeklima. Vi tilser bl.a. fjernvarmeanlæg, radiatorer og varmepumper.

Sanitetsteknik

Sanitetsteknik er essentielle elementer, såsom toilet, tanke og beholdere, som sikrer hygiejniske forhold og afledning af septisk vand.

Nyt badeværelse

Badeværelset består af mange VVS-tekniske installationer. Vores håndværkere leverer både store og små løsninger efter dit ønske.

Quooker

Quooker er det smarte valg til dit moderne hjem. Bach VVS ApS er fast leverandør af Quooker-produkter i hele Østjylland.

Energioptimering

Energioptimering har fokus på forbrug, effekt og besparelse. Ved at øge effektiviteten af VVS-installationer skånes både økonomi og klima.

Renovering

Renovering, istandsættelse og nybyggeri er vores speciale. Bach VVS ApS er din VVS-entreprenør ifm. badeværelse, teknikrum og meget mere.

Skadeservice

Skadeservice dækker både akutte VVS, vandskader og forsikringsopgaver. Vi samarbejder bl.a. med adskillige forsikringsselskaber.

Få kvalitetssikker VVS-service

Send din forespørgsel direkte til os via kontaktformular, og så kvitterer vi med et uforpligtende tilbud på VVS-opgaven. Vi giver dig svar inden for 48 timer.

Denne hjemmeside bruger kun cookies for at optimere din brugeroplevelse. Cookies bruges ikke ifm. markedsføring.