Om os

bach vvs aarhus - ledelse ejer serviceleder installatør

Vores historie

Bach VVS ApS er et lokalt VVS-firma i Aarhus Kommune. Firmaet er stiftet af adm. direktør, Ivar Helligsø Bach, som siden startåret 2006 har drevet og udvidet selskabet. Siden sin opstart i Beder, Aarhus Syd, har Bach VVS alle dage været et lokalt, velkendt navn i VVS-branchen.

I dag har Bach VVS hovedkontor og lager i Hasselager, Aarhus SV, som er et praktisk knudepunkt mellem Aarhus C og den østjyske omegn – herunder Hammel, Galten og Skanderborg. 

Hvad tilbyder vi?

Bach VVS ApS har over 15 års erfaring som autoriseret VVS-installatør. Hos os kan du få dækket alle VVS-opgaver – store som små – såsom ombygning af badeværelse, vand- og varmeinstallationer i kældre, køkkener, nybyggeri, tilbygninger samt energioptimering af tekniske installationer. Skal vi stå for dit VVS-projekt?

Vand, varme og sanitetsteknik

Vi har VVS'ere og installatører til alle typer af VVS-opgaver. Fra vand, varme og sanitet til ventilation, renovering og energiservice.

Aut. VVS-installation

Med vores autorisation (VFUL-11540) må vi både installere og ændre VVS-tekniske installationer i din ejendom.

Komplet VVS-service

Få en komplet og kvalitetssikker VVS-service hos Bach VVS ApS. Vi dækker hele Østjylland med samme gode service.

Menneskerne bag Bach VVS ApS

Hils på vores ledelse. Vi møder vores kunder i øjenhøjde og tager ansvar for, at din opgave løses, leveres og lever op til 2024s standarder og sikkerhedskrav.
bach vvs aarhus - medarbejder ejer ivar

Ivar Helligsø Bach

Ejer, direktør

Få kvalitetssikker VVS-service

Send din forespørgsel direkte til os via kontaktformular, og så kvitterer vi med et uforpligtende tilbud på VVS-opgaven. Vi giver dig svar inden for 48 timer.

Denne hjemmeside bruger kun cookies for at optimere din brugeroplevelse. Cookies bruges ikke ifm. markedsføring.